Haber Detayı
02 Temmuz 2014 - Çarşamba 11:10 Bu haber 5330 kez okundu
 
Mahalle iftarlarının ilki Karadiken’de kuruldu
BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle iftarlarının ilkinde Karadiken Mahalle sakinleriyle buluştu.
Güncel Haberi
Mahalle iftarlarının ilki Karadiken’de kuruldu

        BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kentin diğer mahallelerinde de iftar sofraları kurmaya devam ediyor.
        Beyşehir Belediyesi Festival Meydanı’nda kurulan bin kişilik iftar sofrasının yanı sıra merkez mahaller dışındaki farklı mahallelerde verilecek iftar yemeği ve Ramazan etkinliklerinin ilkini Karadiken Mahallesi’nde gerçekleştirdi.
         Karadiken Mahallesi’ndeki iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Karadiken Mahalle Muhtarı Muhammet Tülek ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
        Başkan Murat Özaltun ve protokol üyeleri mahalle halkına birlikte yemek ikramı yaparken, merkez mahallerin dışındaki farklı mahallelerde de Ramazan ayı boyunca iftar sofrası ve Ramazan etkinliklerinde vatandaşlarla bulaşmaya devam edeceklerini söyledi.
         Özaltun, “Birlik beraberliği ve paylaşmayı güçlendirmek adına her gün iftar soframızla, ikram çeşmemizle ve Ramazan etkinliklerinde farklı bir mahallemizde vatandaşlarımıza birlikte olmaya devam edeceğiz.” dedi.
         İftarda bir araya gelen Karadiken Mahallesi sakinlerine ikram çeşmesinden limonata ikramı yapıldı. Ramazan etkinlikleri programındaki kukla, ilizyon, balon ve robot şov gösterileri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, mahalle, iftarlarının, ilki
Yorumlar
Haber Yazılımı